Nydelig julebelysning

Annonse. Dette er et betalt samarbeid med lampan.no

Elflugan original Grande hvit el-lysestake er helt nydelig.

Jeg elsker julen. Det er en høytid jeg gleder meg til hvert år. Selv om det er litt stress med både vasking,rydding og pynting, julekalendere,gaver, innpakning, kakebaking, handling og organisering så gleder jeg meg over alt sammen. Jeg skriver lister slik at jeg har oversikt over hva som skal gjøres/sees/handles.

Dette er julebyen fra Konstsmide. Er den ikke vakker?!

Vi lager julepynt, ser julefilmer, hører julemusikk,besøker venner og familie og prøver å få med oss noen teaterstykket eller konserter.Jeg går tilogmed i kirken.Denne kirken er fra Star trading og er helt nydelig!

Jeg liker interiør og vi pyntet 1 advent. Da kommer alt frem, inkludert det store treet. Barna og jeg elsker dekorasjonene! Denne vannfylte lykten med nisse fra Konstsmide står høyt på ønskelisten min i år!

Den snurrende karusellen fra Konstsmide er også en stor favoritt!

Stemningen når vi kommer ned om morgenene er helt magisk med all julebelysningen. Vi har julestaker, julestjerner, lys på treet, en lysende hjort, små trær og mange små lykter og julebyer som lyser opp gangen og stuene her hjemme.

Dette er Lucia-tog tre stake fra Star trading.Den er helt unik!

Det er fint å handle på nett å få varene levert på døra. Det er utrolig praktisk.

Jeg elsker og reise og dette snurrende pariserhjulet fra Konstsmide minner meg om andre byer. Perfekt siden julen er en tid for ettertanke. I år skal vi dra til Krakow på julemarked, jeg gleder meg veldig. Første gang vi besøker Krakow.

Denne Glory lysestaken i hvit/messing er så flott. Formen er helt inn i tiden!

Jeg skulle ønske jeg hadde råd til alt i dette innlegget- i alle fall nå når jeg skal innrede nytt/gammelt hus 😅 Får håpe nissen er snill mot meg i år🎄✨

Alle produktene som er vist her finner du på lampan under kategorien: julelys

lampan.no/julelys

Innlegget er er betalt samarbeid med lampan. All tekst og meninger er mine egne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s