Reis julen inn med Fjord Line.

(Pressetur) Jeg fikk sponset bilett til cruise av http://www.fjordline.noReis julen inn med Fjord Line!Vi har kost oss på tur til Danmark,nærmere bestemt Aalborg.

Du kan kaste loss fra Sandefjord, Langesund, Bergen og Stavanger. Hver dag. Vi nøt 12 timer i land i Danmark, som du kan når du reiser på julecruise med MS Bergensfjord eller MS Stavangerfjord fra Vestlandet!

Det betyr rikelig med tid til julemarked og shopping. Du kan selv bestemme om du vil spise i la carte-brasseri, i den store buffetrestauranten eller om du vil ha et enklere måltid i kafeteriaen eller i kafeen på toppdekket.På julebordscruiset finner du over 80 retter hvis du vil spise buffet! Og du kan nyte alt fra laks til lutefisk, pinnekjøtt og ribbe med tilbehør. Om bord på MS Stavangerfjord finner du både matmarked og taxfree-butikk på dekk 6.Klær og tilbehør er flyttet opp i egen butikk på dekk 7.

Jeg handlet alt fra klær til spekemat og godteri.

I matmarkedet er det hyller fylt med ost, pålegg, dressinger, brus og annen drikke. I kjøle-og fryseskapene vil du finne alt du ønsker deg av kjøtt til gode taxfree-priser.Om bord på MS Stavangerfjord står dyktige artister klare til å gi deg en helaften til sjøs.

I Fjord Lounge får servert et musikkshow som er perfekt for deg som elsker å svinge litt på dansefoten. Er du av typen som heller foretrekker en litt roligere pubatmosfære, er den uformelle sportsbaren «Pier 42» et godt alternativ. Her ser du sportsbegivenheter på storskjerm,og kan ha samtaler med gode venner.

Vi valgte og kjøpe bussbilletter for å besøke Aalborg.Jon Antonio koste seg med alle juledekorasjonene. Vi spiste frokost buffet og handlet på Bilka. Aalborg er en forundringspakke av en by.

Byen har det du forventer av en storby, med gode shoppingmuligheter, flotte restauranter, kunst og kultur i verdensklasse og masse spennende arkitektur.

Det berømte julemarkedet på Gammeltorv, er åpent hver dag fra 15. november.

Vi var på julemarked på Gammeltorv.Det hadde vært hyggeligere med snø enn regn, men lukk øynene og kjenn lukten av julebakst, brente mandler, grønne julegraner og gløgg. Jeg elsket pariserhjulet og den gammeldagse karusellen. I tillegg til en rekke stemningsfulle boder har de også en skøytebane slik at du kan finne frem julestemningen og nyte førjulstiden! Jon Antonio storkoste seg på markedet.

Julenissen kom også!

Han var en kjempe trivelig mann.

Vi besøkte også Gråbrødrekloster Museet. Det er et underjordisk museum, det ligger under Aalborgs travle shoppinggade Algade. Utenfor Sallings,kjøpesenterets inngang, kan du ta heisen ned til det underjordiske museumet.Museet forteller historien om gråbrødreklosteret, markedsplassen, de ukjente kirker og om byhus som måtte vike plass til fordel for munkenes kloster. Museet viser imponerende ruiner fra klosteret.skjeletter fra kirkegårdene og mange fine funn fra vikingetidens og middelalderens Aalborg.Klosteret ble etablert i Aalborg ca. 1250. I de velbevarede, underjordiske ruiner fra det middelalderlige kloster, ses bl.a. klostrets murede kjeller og klosterkirkens fundamenter.Sterke inntrykk.

Det var en veldig trivelig tur, det var mye flott å se på Jeg fikk skikkelig julestemning og jeg tar gjerne en tur til.

Pressetur innvitert av http://www.fjordline.no

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s